Sivasspor-Shakhtar Donetsk Maçini Canli izle ~ Hayata Dair Herşey..

Sivasspor-Shakhtar Donetsk Maçini Canli izle

Avrupa Liglerinde ülkemizi temsil edecek takımlardan bir diğeride Sivasspor. Şampiyonlar Ligi´nden şansız bir şekilde elenerek UEFA Avrupa Ligin´de yoluna devam etmek zorunda kalan Sivasspor, bir zamanlar Türkiye´de de teknik direktörlük yapan ve bir çok şampiyonluk yaşayan Lucescu´nun takımı Shaktar Donetsk ile eşleşti.

Bu Sivasspor`un kaderimidir bilmiyorum ama hep zorlu rakipler düşüyor. Şampiyonlar Liginde kendi liginde bir çok başarı elde eden Anderletch ile eşleşti ve elendi. UEFA Avrupa Liginde geçen senenin UEFA Ligi şampiyonu ile eşleşti. Şans mı desem Şanssızlık mı desem bilmiyorum. Sivasspor`a başarı dilemekten başka çaremiz yok. Umarım kendi evinde maçta avantajlı bir skor elde eder.

Şimdi temsilcimiz Sivasspor´un rakibi Shaktar Donetsk´i tanıyalım;

Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştıran Mircea Lucescu'nun takımı olan Shaktar Donetsk'in geçmişi başarılarla dolu. En son başarısı geçen sene UEFA Şampiyonluğu oldu.

İstanbul Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 20 Mayıs 2009'da Almanya'nın Werder Bremen takımını 2-1 yenerek son UEFA Kupası'nı müzesine götüren Shaktar Donetsk, Ukrayna futbolunun son dönemlerde en iyi çıkış yapan takımlarının başında yer alıyor.

UEFA Kupası'nı müzesine götürerek tarihinin en önemli başarısına imza atan Shaktar Donetsk'in Ukrayna Ligi'nde 4 şampiyonluğu bulunuyor. 1936 yılında kurulan, başkanlığını Rinat Ahmedov'un yaptığı turuncu-siyahlılar, maçlarını 25 bin 813 seyirci kapasiteli RSK Olympiyskiy Donetsk Stadı'nda oynuyor. Sivasspor´a, Shaktar Donetsk karşısında başarılar dilerim.

Saygılar.

0 yorum:

Web Analytics