Sion-Fenerbahçe Maçini Canli izle ~ Hayata Dair Herşey..

Sion-Fenerbahçe Maçini Canli izle

Avrupa Liglerinde ülkemizi temsil edecek bir diğer takım ise Fenerbahçe. Yeni transferleriyle göz dolduran Fenerbahçe Turkcell Süper Lig´te rakiplerine 2. haftadan göz dağı vermeye başladı. Fenerbahçe UEFA Avrupa Lig´i ön eleme maçlarında Honved´i eleyerek, İsveç takımı Sion ile eşleşti.

Gerek Andre Dos Santos olsun, gerek Cristian Baroni olsun Fenerbahçe´ye çok şey kattılar gözlemlediğim kadarıyla. Fenerbahçe UEFA Avrupa Liginde ilk maçı İsviçre´de Stade Tourbillion stadında oynayacak. Ülkemizi temsil edecek olan Fenerbahçe´ye, Sion karşısında başarılar dilerim. Umarım Türkiye´ye avantajlı bir skorla döner.

Şimdi ise Fenerbahçe´nin rakibi olan FC Sion takımını yakından tanıyalım;

İsviçre'nin önde gelen kulüplerinden biri olan FC Sion 1909 yılında kuruldu( Fenerbahçeden 2 yıl sonra kurulmuş:] ). 1992 ve 1997 yıllarında İsviçre liginde şampiyonluğa ulaşan Sion takımı, İsviçre Kupasını da 11 kez müzesine götürmeyi başardı. Geçen sezon 10 takımlı İsviçre ligini 37 puanla 8. Sırada bitiren FC Sion, İsviçre Kupasını kazanarak UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkını elde etti. Fransız teknik adam Didier Tholot'nun çalıştırdğı İsviçre ekibi, maçlarını 16 bin kişi kapasiteli Tourbillon Stadı'nda oynuyor. Kırmızı beyazlı renklere sahip olan Sion 2009-2010 sezonunda, 4 haftanın geride kaldığı İsviçre liginde 2 galibiyet 2 mağlubiyet alırken, topladığı 6 puanla 4. Sırada bulunuyor. Kadrosunda birçok yabancı oyuncu yer alan İsviçre ekibinde sadece 6 futbolcu İsviçre vatandaşı. Takımın en göze çarpan ismiyse, 31 yaşındaki tecrübeli Belçikalı forvet Emile Mpenza. Fenerbahçe´ye, Sion karşısında başarılar dilerim.

Sion-Fenerbahçe Maçını Canlı İzle, Sion-Fenerbahçe Maçını İzle, Sion-Fenerbahçe Maçı İzle

Saygılar.

0 yorum:

Web Analytics