Trabzonspor-Toulouse Maçini Canli izle ~ Hayata Dair Herşey..

Trabzonspor-Toulouse Maçini Canli izle

UEFA Avrupa Liginde ülkemizi temsil edecek takımlardan olan Trabzonspor, ilk maçını Fransanın zorlu takımlarından olan Toulouse ile yapacaktır. Umarım takımımız Trabzonspor ilk maçta alacağı galibiyetle Fransaya avantajlı bir şekilde gider. Temsilcimize UEFA Avrupa ligi maçında başarı dileklerimizi yolluyorum.

Şimdi Trabzonspor´un rakibi Toulouse´yi tanıyalım;

Trabzonspor'un rakibi Toulouse, son iki sezondur Fransa Ligue 1'de gösterdiği müthiş performansla Avrupa Kupaları'na katılmaya hak kazanıyor. Fransız ekibi, playoff'lara direkt olarak katıldı yani ön eleme oynamadan.
Fransa Ligi'ni 2008-2009'da 4.sırada bitiren ve oynadığı 38 maçta 16 galibiyet, 16 beraberlik ve 6 yenilgi alan Toulouse'un teknik direktörlüğünü Elie Baup yapıyor. Fransa Ligi'nde 1982 ve 2003 yıllarında şampiyonluk elde eden Toulouse'un Avrupa Kupaları'nda ise herhangi bir başarısı bulunmuyor. Maçlarını 35 bin kapasiteli Haute-Garonne Stadı'nda oynayan Fransız temsilcisi özellikle iç sahada taraftarının da desteğini arkasına alarak oldukça başarılı maçlar çıkarıyor.
Trabzonspor, Toulouse ile ilk maçı 20 Ağustos'ta Hüseyin Avni Aker stadında oynayacak. Maçın rövanşı ise 27 Ağustos'ta Fransa'da Haute-Garonne stadında oynanacak. İki maçlı eleme ardından turu geçecek 38 takımla birlikte Şampiyonlar Ligi ön elemelerinden gelecek 10 takım UEFA Avrupa Ligi gruplarını oluşturacak. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 48 takım 4'erli 12 grupta mücadele edecekler. 4 takımımızdan turu geçmeleri halinde Fenerbahçe'nin 1, Galatasaray'ın 2, Sivasspor ve Trabzonspor'un 4'üncü torbadan grup kuralarına girmeleri bekleniyor. Trabzonspor´a, Toulouse karşısında başarılar dilerim.

0 yorum:

Web Analytics