Galatasaray-Levadia Tallinn Maçini Canli izle ~ Hayata Dair Herşey..

Galatasaray-Levadia Tallinn Maçini Canli izle

Ülkemizi Avrupa Liglerinde temsil edecek bir diğer takımımız ise Galatasaray. Bu sene yaptığı transflerle Fenerbahçe gibi göz dolduran Galatasaray, Turkcell Süper Lig´de 2. hafta geride kalırken 2 maçınıda kazanarak 6 puan elde etti ve Fenerbahçenin peşinden 2. sırada yer alıyor.

Galatasaray, Abdul Kader Keita transferi ile sağ açık sorununu çözmüş gibi görünüyor. Tren gibi vallahi aldım mı topu gidiyor :). Bide Elano transferi var herkez adından çok söz ettircek diyor, Lincoln´ün daha teknik versiyonu diyorlar ama izlemek bi nasip olmadı. Bakalım izlemek ne zamana nasip olacak.

UEFA Avrupa Liginde Galatasaray, Estonya´nın takımı olan Levadia Tallinn ile eşleşti. Açıkcası Avrupa Liglerinde ülkemizi temsil edecek takımlar arasında Fenerbahçe,Trabzonspor ve Sivasspor´un arasında en kolay takım Galatasaray´a düştü diyebiliriz. Galatasaray ile Levadia Tallinn arasındaki ilk maç Ali Sami Yen stadında oynanacaktır. Umarım Galatasaray maçtan avantajLı bir skor ile döner.

Galatasaray`ın UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçında eşleştiği Levadia Tallinn takımını tanıyalım;

Bu sezon Avrupa kupalarına lig şampiyonu olarak, Şampiyonlar Ligi’nden katılan Estonya temsilcisi, ikinci ön eleme turunda Polonya ekibi Wisla Krakow’la deplasmanda 1-1 berabere kalmış, kendi sahasında ise rakibini 1-0 mağlup ederek, 3. ön eleme turuna yükselmişti. 3. ön eleme turunda ise Macaristan ekibi Debrecen’e her iki maçta da 1-0 mağlup olan FC Levadia Tallinn, Avrupa kupalarına veda ederek yoluna UEFA Avrupa Liginde devam edecektir.

1998 yılında FC Levadia Maardu adıyla kurulan kulüp, bir sene sonra FC Levadia Tallinn adını aldı. Ülkesinin en başarılı futbol takımı olan ekip, yeşil-beyaz renklere sahip.. Son üç sezonun Estonya Şampiyonu olan FC Levadia Tallinn, kendi liginde toplamda 6 kez mutlu sona ulaştı. FC Levadia ayrıca 6 kez Estonya Kupası ve 3 kez de Estonya Süper Kupası’nı kazandı.

Estonya ekibi Avrupa kupalarında 24 maça çıktı. Bu maçlarda 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan FC Levadia, 18 gol atarken, kendi kalesinde ise 23 gol gördü.

FC Levadia Tallinn, 22. haftası geçilen Estonya Master Ligi’nde 5 maçı eksik olmasına rağmen topladığı 47 puanla averajla lider durumda bulunuyor. Ligde 17 maça çıkan Estonya ekibi, 15 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Maçlarını 2000 yılından bu yana 4.750 seyirci kapasiteli Kadriorg Stadyumu’nda oynayan FC Levadia Tallinn’i Estonyalı teknik adam Igor Prins çalıştırıyor. Galatasaray´a, Levadia Tallinn takımı karşısında başarılar dilerim.

Saygılar..

0 yorum:

Web Analytics